Icemedia ontwikkelt Indian Summer Time-campagne voor DFDS

28 augustus, 2017 Icemedia

PERSBERICHT

DFDS Seaways heeft Icemedia gevraagd om een campagne te ontwikkelen, die zich richt op consumenten, die specifiek buiten de schoolvakanties met vakantie kunnen gaan. De Indian Summer Time-campagne is een interactieve campagne met als doel om bezoekers van de website op een visuele manier kennis te laten maken met Groot-Brittannië en van daaruit direct hun ideale nazomervakantie te kunnen boeken.

De aantrekkelijk vormgegeven campagne, vraagt de gebruiker in de vorm van een test om in een aantal rondes een keuze te maken uit kleurrijke nazomerbeelden uit Schotland en Engeland. Aan het einde van de test toont de applicatie of de geïnteresseerde meer een type is voor een Schotse dan wel een Engelse Indian Summer Time. Direct daarna krijgt de deelnemer via email informatie over de bestemmingen en mogelijkheden om te boeken. Alle deelnemers maken tevens kans op een gratis overtocht met DFDS naar Groot-Brittannië.

Na een week hebben al 3.000 mensen de website bezocht en bedraagt de conversie van bezoeker tot deelnemer 65%. De campagne loopt nog ruim een maand.

De campagne is te bekijken op:

https://dfds-indiansummer.nl

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie:

Over Icemedia

Icemedia is een creative agency gespecialiseerd in online brand activation. Icemedia gelooft in geïntegreerde campagnes, die doelgroepen met behulp van digitale platforms en media in beweging zetten. Icemedia werkt naast DFDS voor Jacobs Douwe Egberts, KLM, ING, Wereld Natuur Fonds, Save the Children en Stichting Vluchteling.

Over DFDS Seaways

DFDS Seaways is de grootste ferrymaatschappij in Noord-Europa. DFDS Seaways opereert binnen een netwerk van 25 routes, met 55 schepen voor passagiers en vracht. Van IJmuiden naar Newcastle vervoert de maatschappij jaarlijks ruim een half miljoen passagiers over het water.

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Sven Rusticus, Managing Director Icemedia: sven@icemedia.nl, 020 - 416 01 37.www.icemedia.nl