Icemedia op Sail 2015

25 augustus, 2015 Icemedia

Twee dagen heeft Icemedia tijdens Sail Amsterdam 2015 gevaren met klanten, medewerkers en relaties op de Ambulant, het privé schip van Icemedia’s oprichter Sven. 

Donderdag waren veertig enthousiaste klanten aan boord en vrijdag was de Suydersee Tjalk volgeladen met medewerkers van Icemedia met vrienden en families, waaronder zelfs tien jonge kinderen.   

Het waren onvergetelijk dagen. Het weer was fantastisch, de hamburgers heerlijk en de sfeer uitstekend. Het vuurwerk was iedere avond weer even indrukwekkend en letterlijk de klap op de vuurpijl. 

Dat het druk was, was duidelijk. Zo druk dat naburige sloepjes, charterschepen en zelfs een veerpont het niet na konden laten de proef met de Ambulant op de som te nemen.  Gelukkig kan de tachtig ton wegend tjalk tegen een stootje en heeft het de test goed doorstaan.  Na afloop ging iedereen veilig, voldaan en vol verhalen weer van boord.  Het was een ervaring om nooit te vergeten.

Veel dank aan het Icemedia team dat als een geoliede machine beide dagen haar beste kant heeft laten zien: Marcel, Evelien en Marije in de keuken; Folkert, Thijs en Mattijs op de boeg en Sven aan het roer.  

Op naar de volgende Sail.  

Ahoy!