Remko Posthuma start als Technology Director bij Goud Uberconnected

01 januari, 0001 Icemedia

Remko Posthuma start als Technology Director bij Goud Uberconnected

Goud Uberconnected zet de volgende belangrijke stap door Remko Posthuma aan te trekken als Technology Director. Posthuma zal groepsbreed (Goud Uberconnected, Icemedia en Redmint) de nieuwe afdeling Data & Tech mede-vormgeven én de component tech nog steviger verankeren binnen het creatieve proces. Hiermee gaat Goud Uberconnected als bureau echt full circle: bedenken van campagnes en content, in-house content-productie, data-analyse en op basis van deze insights nog scherper nieuw creatief werk maken.

Net als de onlangs gestarte Creatief Directeur Huib Maaskant, was Posthuma midden jaren negentig medeoprichter van het digitale bureau Qi. Daarna was hij onder andere werkzaam als Technology Director bij TBWA\Agency.com en medeoprichter van Lab1111 (o.a. bekend van Boodschapp). De laatste 2,5 jaar maakte Posthuma deel uit van het managementteam van bureau Xeed.

Remko Posthuma: “Bij Goud Uberconnected krijg ik weer de kans om vanuit mijn technische expertise bij te dragen aan de creatieve output van een bureau. Daarnaast spreekt het commitment van Goud Uberconnected om serieus te investeren in data en tech mij enorm aan. Dat de wegen van Huib en mij na 15 jaar weer kruisen is geheel toevallig, maar geeft wel gelijk een erg vertrouwd en goed gevoel.”

Brian Hirman, Managing Partner Goud Uberconnected: “Met Remko aan boord halen we een ongelooflijke berg aan ervaring binnen op het gebied van technology, development, data en insights. Zijn komst zorgt ervoor dat deze kennis op het juiste niveau binnen ons bureau manifest wordt.”

Sven Rusticus, Managing Director Icemedia voegt daar nog aan toe: “Remko gaat ons enorm helpen om onze technische kennis te vergroten en daarmee nog meer te kunnen betekenen voor onze klanten. Bovendien is Remko een hele fijne collega om mee samen te werken.”