Samen met Goud Uberconnected

09 mei, 2017 Icemedia

Goud Uberconnected neemt digital agency Icemedia over

Dienstverlening Icemedia wordt uitgebreid met social content en community management

 Per 9 mei neemt social media en merkactivatiebureau Goud Uberconnected het in Amsterdam gevestigde digital agency Icemedia over. De overname van Icemedia past perfect binnen de strategie van Goud Uberconnected: zowel als inhoudelijke aanvulling op het digitale dienstenportfolio, als binnen de ambitieuze groeidoelstellingen. Icemedia blijft als zelfstandig bureaulabel bestaan en ook oprichter Sven Rusticus blijft aan als managing director.

Sven Rusticus, oprichter Icemedia: “Ik ben ongelooflijk blij met deze logische volgende stap. Icemedia heeft zich sinds de oprichting in 2001 ontwikkeld tot een sterk digitaal bureau met een prachtige klantenbase. Er was een grote behoefte én klantvraag om ons dienstenportfolio uit te breiden. Vooral op het gebied van bredere merkactivatie, social media en community management. We hebben als Icemedia nu direct toegang tot alle merkactivatie en social media specialisten en faciliteiten, die we geïntegreerd kunnen aanbieden aan onze klanten. Dat is goed nieuws, want de vraag naar ‘always on’ merkcommunicatie en -activatie is evident en actueel.”

Brian Hirman, Managing Partner Goud Uberconnected: “Icemedia is een gezond digitaal bureau met een mooie geschiedenis, mooie klanten en dito werk. Oprichter Sven Rusticus is iemand die ik al meer dan 15 jaar ken als een vakkundige en vooral prettige collega uit het vak, waar ik meer dan uitstekend mee door één deur kan. Er is wederzijds veel vertrouwen, wat duidelijk bevestigd werd tijdens de soepele totstandkoming van de deal. Met Icemedia hebben we nog meer digitale kennis en skills op arms length beschikbaar, voor de ontwikkeling van digitale campagnes. Zowel creatief als op technisch vlak voegt Icemedia veel waarde toe.’

Icemedia heeft 15 medewerkers en werkt onder andere voor Gamma, ING, KLM, Douwe Egberts, Center Parcs, PME Legend, Tefal, DFDS, Triodos Bank, Wereld Natuur Fonds en de Nationale Postcode Loterij. De intentie is om Icemedia op korte termijn - net als Goud Uberconnected - in het Olympisch Stadion te huisvesten.