We're Hiring! Account Manager New Business

15 augustus, 2016 Icemedia

We zoeken naar de beste digitale specialisten. Icemedia is een groeiend team en we zijn per direct op zoek naar toptalent.

Ben jij gepassioneerd over digitale marketing, zie je continu nieuwe kansen in de digitale wereld, werk je graag in een dynamische omgeving, haal je plezier uit klantrelaties, sluit je graag mooie deals en heb je positieve energie voor drie? Ja? Bel of mail ons dan gelijk! Because we want you!

 

Organisatie

 

Icemedia is een digital creative agency. Wij creëren online campagnes en wij onderscheiden ons door onze focus op resultaat. We love digital en het is onze missie om impact te creëren. Dit doen we door de combinatie van creativiteit, techniek, en een zeer hoog service niveau.

 

Icemedia werkt voor A-merken zoals KLM, ING, Gamma, WNF en Center Parcs. Zie hier voorbeelden van onze cases. We staan overigens steevast in de Emerce 100 in de top van de Nederlandse Online Campagne Bureaus. Hier zijn we heel trots op! Door onze focus op kwaliteit, creativiteit en service doen we er alles aan om deze positie te behouden en te verbeteren. 

 

Onze cultuur is heel belangrijk voor ons.  Hier zijn we actief mee bezig en deze tien kernwaarden staan daarbij centraal: 

 

 1. Verras klanten en collega’s door wow-service
 2. Omarm verandering
 3. Wees enthousiast en gepassioneerd
 4. Wees altijd positief en creëer een familie-spirit
 5. Heb plezier en doe eens gek
 6. Wees avontuurlijk, open-minded en creatief
 7. Wees leergierig en ambitieus
 8. Bouw open en eerlijke relaties met iedereen
 9. Communiceer duidelijk
 10. Doe het voor elkaar en met elkaar

 

Functieomschrijving

 

Als Account Manager New Business ben je onderdeel van het commerciële team. Jouw taak is om nieuwe business te genereren en klantrelaties te onderhouden. Je moet op zowel strategisch als creatief niveau met onze klanten kunnen praten en hen kunnen adviseren over hun uitdagingen in de veranderende markt. De ideale Account Manager zit vol energie, vindt het leuk om deuren te openen, kan goed communiceren, ziet veel mogelijkheden, heeft eerder als Account Manager in de marketing- en reclamesector gewerkt en heeft een persoonlijkheid die aansluit bij onze kernwaarden.

 

Functie-eisen

 

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding, denk- en werkniveau;
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring waarvan minimaal twee jaar als Account Manager;
 • Werkervaring in de marketing-, advertising- en/of internetsector is een pré;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent commercieel, wilt graag de boer op en je verhaal vertellen;
 • Je bent goed in relatiebeheer;
 • Je kunt mensen goed overtuigen;
 • Je bent zelfstandig en proactief;
 • Je bent enthousiast en hebt een positieve instelling;
 • Je bent een team player;
 • Je bent 36-40 uur per week beschikbaar.

 

Voel jij je aangesproken in bovenstaande vacature en herken je je in onze kernwaarden, reageer dan naarevelien@icemedia.nl met je motivatie en cv. Wij kijken uit naar je reactie!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.