Digital Agency

Digital for a better future. Elektrisch rijden, duurzame energie, fintechs, the internet of things, 3d printing, de deeleconomie, zelfrijdende auto's: waanzinnig exciting! En we staan nog maar aan het begin. De transitie naar een duurzame, transparante digitale toekomst, daar wil je onderdeel van zijn.

 

We zijn mede-vormgever van deze transitie. Het is onze missie om middels digitale media een betere toekomst te creëren. Wij doen dat door grensverleggende digitale platformen te creëren die goed doen en jouw business boosten.

 

We combineren strategie, creatie, design en techniek in een agile werkmethode. We zijn gedreven, enthousiast en pragmatisch en geloven in de positieve kansen van de digitale transformatie. Dit doen we met onze klanten: 

 

Icemedia is een grensverleggende partij die met Datvraagik.nl heeft aangetoond een organisatie te zijn waarop je kunt bouwen en die GAMMA kan helpen het verschil te maken.

Alex Phaff - Manager Communicatie GAMMA

We have a social responsibility

Making the world a better place.  Digitale bureaus kunnen een groot verschil maken in het creëren van een betere wereld. We zetten daarom onze ervaring en kennis in voor onder andere het Wereld Natuur Fonds, Save the Children, Stichting Vluchteling, KNGF, Cordaid en het Leger des Heils.  We zijn ambassadeurs van duurzaamheid, initiatiefnemers van Nederland Kantelt en oprichters van GreenTown Curaçao. 

 

 

 

Voor wie we werken

Management

Sven Rusticus

Managing Director

Palle Dirks

Creative Director

Stephen van Essen

Technical Director

Joke Veltman

Controller